tisdag 16 november 2010

Lågpris - Dag 1

Första dagen av veckans lågprissatsning gick bra. Swedbank har naturligtvis också sett till att lägga ner alla möjligheter till nätshopping och det omtanken tackar vi för. Nu är inte nätshopping något problem men tack ändå.

Matlådan innehöll gårdagens rester bestående av köttbullar och makaroner. Inget godis eller drickaköp under dagen heller vilket gör att när jag väl är hemma efter en arbetsdag färgad av spänningshuvudvärk och jourtelefon är mitt pengakonto oförändrat.

Framför datorn och tvn sker inga transaktioner. Eftersom jag som vanligt glömde ta fram nåt ur frysen dagen innan fick det bli baguett med ost och räkost. Ost med ost med andra ord. För en gångs skull vis av erfarenheten togs det fram en lite låda med rotfruktsgratängsrester. Steker även i dag nåra köttbullar som får bli sällskap till tidigare nämnda gratäng. Morgondagens lunch är avklarad.

På tre små baguetter (runt 18-tiden) blir man inte så mätt av. Tar en macka med kaviar och sen en halv skål med popcorn. Tror att popcorn kan lindra spänningshuvudvärk.

"Live long and prosper!"

Inga kommentarer: