måndag 15 oktober 2007

Tio Dagar 6.0

.
Åter tillbaka till vardagen och jobb (praktik) i Ottebol. Började med att ha ett projektmöte med alla inblandade och där efter gjorde jag klart leverantörslistan så nu är ytterligare ett del-projekt avslutat. Vi sitter lite och funderar på hur vi ska lägga upp resterande delen av tiden.(5 veckor) En del av projekten är klara medan några fortlöper ett tag till och så har vi ett gäng som inte är påbörjade än. Trots allt har vi bla. hunnit med att göra organisationsschema, rollbeskrivningar, telefon och leverantörslistor, utarbetat offerter, utvärderat och köpt in programvaror för kalkylering och projektplanering, gjort en ritningschecklista och allt detta på bara fem veckor.

Visst är vi bra!!

Eftermiddagen blev det seminariemöte. Det är gruppen som ska ha hand om seminariet vi har i början av december. Där ska alla presentera sina projekt som de har arbetat med under tio veckor. Jag blev tillfrågad att vara en av de två presentatörerna och eftersom jag tror på att möta sina rädslor så tackade jag ja efter lite betänketid. Är inte förtjust i att prata framför publik men ska man tänka positivt så ska man.

Dagen avslutas med ett styrkepass på Hälsokompaniet. Det var tungt och kämpigt men efteråt känns det bra. I morgon har vi sovmorgon (börjar nio) men misstänker att kroppen vill upp när den brukar. skönt att kunna ligga och lysna på radion eller läsa lite innan man ska upp.

Hoppas det går bra för i tio-dagars!

Fick ju inte bju på bubbel...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ang. bubbel: Skyll dig själv när du umgås med fel folk! :)

Bea sa...

Finns där en livs levande människa som inte vill bli bjuden på bubbel menar du??? Märkligt!

Tommy sa...

Ja, tydligen så ville bara hälften ha bubbel och den hälften fick sin vilja igenom.

Men kanske nästa gång?
=D