måndag 15 oktober 2007

Tio Dagar 4.0 - 5.0

Under helgen så har fjärde och femte dagen gått under Tio-dagars-utmaningen. Tyvärr så har tankarna kring utmaningen nästan försvunnit och det mesta är tillbaka i normala gängor. Med detta menar jag inte att det har varit en massa negativa tankar utan det mesta har varit som det är i vanliga fall.

Lördagskvällen tillbringades tillsammans med den före detta nykteristen 2maz och Ljudteknikern. En sväng på den lokala krogen var inplanerad men den slutade med att även bevista den närbelägna nattklubben. Med dansanta damer i släptåg så bevistades dansgolvet för första gången den här hösten. Att det ska vara så roligt att dansa! Att springa i 20 minuter är tråkigt och jobbigt (eller mindre roligt och inte så lätt) men dansa kan man göra nästan hur länge som helst och oftast med ett leende på läpparna. Väl hemkommen, efter en visit på ett grillkök, stöp den trötta lekamen i sänghalmen och somnade strax där efter.

Dagen efter blev till viss del just dagen efter kvällen före. Brukar aldrig (eller, ja, jo, det händer då och då, aldrig är ett stort ord) känna nånting dagen efter men under söndagen infann sig en smärre huvudvärk. Det är väl sånt man får räkna med ibland. Tänk positivt! Det var det värt!!




2 kommentarer:

Bea sa...

Åååh, roligt att vara ute på dåligheter! Längesen jag svingade mina lurviga - det ÄR roligt! Låter som en bra vana att hålla vid liv, synd bara på huvudvärken...

Tommy sa...

De lurviga svängdes så det stod härliga till. Huvudvärken var bara ett bevis på hur kul det var.

=D