lördag 20 oktober 2007

Tio Dagar 10.0 Upploppet

.
Sista dagen...

Näe, första dagen...

Dagen i sig var riktigt bra. Vi (projektgruppen) hade anordnat en Arbetsplatsdag. Började dagen med att ha information för alla de anställda tillsammans med chefen, om den nya organisationen, rollbeskrivningar, vad vi gör inom gruppen, visade arbetskläder m.m. Sedan började vi en storstädning både inne och ute. Tyvärr hann vi inte så långt men vi fortsätter på måndag. Känns som att det har blivit en sorts nystart för hela företaget, både mentalt och fysiskt.

När så det började kallna till framåt eftermiddagen så slutade vi med röjningen och tog fram pilsner och snacks. Dvs. dags för Afterwork. En lång dags förd mot natt avslutades till sist med ett besök på ett lokalt tak.

Har knappt haft en tanke på tio dagar i dag men det blev en bra dag i alla fall. Det är ju resultatet som räknas och avgörande är vilka handlingar vi har utfört.

I dag kommer nya världar att utforskas, nya möten att genomföras och inte bara i dag utan varje dag framöver. Trots en sliten kropp för tillfället får jag en dag som denna inspiration och kraft från Foo Fighters "The Pretender" Man blir helt enkelt uppåt.

Det räcker just nu.
.

Inga kommentarer: