onsdag 27 januari 2010

Strängnäs

Uppdatering Strängnäs

Lägenheten är klar!
Det blev på 6:e våningen med efterkrigstapeter. En liten 2:a på 61 kvm med ganska bra utsikt. (se nedan) Huset jag bor i ser precis ut som det på bilden. Klara likheter med Parkgatan i Arvika. Får nyckeln 15 februari och om jag har tur ska den då vara omtapetserad anno 2010.






Näe, möblerna ingår inte och det är tur det...



Strängnäs är som stad en riktigt trevlig stad men många små gränder, gator och kullersten. Så här på vintern är den dock lite grå...

Nedanstående är som ni förstår inte från Strängnäs. Det är taget hos "Karlsson på Taket" näst längst uppe i "Skrapan" i Västerås.Helt ok utsikt med en Stabrno och raringen som sällskap.



Det är rejält dåligt väder så i dag drog jag hem från jobbet en timme tidigare än vanligt. Vägverket skrev på sin hemsida att vägen jag åker hade "Besvärligt väglag" och det får man väl hålla med om. Men inte tillräckligt besvärligt för en fotograf som vill fota samtidigt som han kör bil.


"Folk's, don´t do this at home. This photo were made by a proffessional."



Ja, det är väl så läget ligger för tillfället.

Kan (om inte vädret säger tvärtom) bli en resa till Arvika till helgen. Fylla bilen med ytterligare några flyttlådor och hälsa på lite vänner och bekanta.

Kanske en middag på Roof för de som är intresserade?
Hör av er så kan vi hitta på nåt på lördagen!





2 kommentarer:

Anonym sa...

Hade varit kul, men far österut på lördagmorron. Ha det gott! Kramkram! //Bea

Tommy sa...

Näe, det blev ju ingen resa. Men men...