söndag 2 september 2007

Till Salu

Har under den större delen av året samlat på mig en hel del som kommit mig tillhanda och som nu måste säljas ut.

Visst, det finns en del som det är fler av men det bjuder jag på. Man kan inte alltid hålla isär vad som finns och inte. Skulle nu köparen vara av den åsikten att han / hon inte vill ha nåra dubbletter i alla fall så skickar jag med dem ändå utan någon som helst extra kostnad. Ja, va fasen, jag bjuder på frakten också! Ska det rensas så ska det rensas oavsett kostnad. Kanske kommer jag att sakna några av dem som nästan har blivit som nära vänner. Bekanta, igenkännande och nära till hands.

Det handlar om många olika sorters saker, tjänster och allehanda erbjudanden som ska göra mitt och förhoppningsvis även ditt liv snabbare, smartare och naturligtvis mycket enklare.

I min mailbox finns nämligen över 3000 mail med diverse innehåll som lovar stort och guld och gröna skogar och prinsessor och halva kungariken. Kan tänka mig att släppa dem för..ja..säg 3000kr så kommer vi ner i endast EN KRONA per mail. Ja, visst ja, det fanns ju en del dubbletter. Men om vi säger 20% RABATT så springer det plötsligt ner i ENDAST
ÅTTIO ÖRE PER STYCK!

Ett sånt erbjudande kan du väl ändå inte säga nej till?
Ta chansen och gör ditt liv till vad du vill att det ska vara.

För en smärre kostnad kan jag skicka ett smakprov på vad de kan innehålla.

5 kommentarer:

Tesa sa...

3000 st!? Eh, du har kanske lite sämre internetvana men man ska aldrig dela ut sin mail till okända på nätet och defintivt ska du inte gå på den där lätta - fyll i din mail här så får du komma in på xxx-sidan. ;)
För det är väl inte så att du är nostalgisk och har sparat på dem i några år?

Anonym sa...

Det märkliga är att jag använder en spray.se mail på alla ställen där det ska loggas in. Blogg, forum, spel m.m. Den inboxen var överfylld varje gång jag skulle kolla mailen. Då öppnade jag en annan mailadress som bara användes till nära och kära. Ett år tog det då helt plötsligt överhopades även den adressen med spam. Från noll till 15 om dan på ca. 2 månader.(Nu 30-40 om dan) Det som är märkligt är att på den gamla adressen kommer det nästan inga spam längre.

Skumt Bull.

Gunilla sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Gunilla sa...

Ok...jag tar 850 stycken á 80 öre. Det blir 680 sek, vilket motsvarar avgiften till Stockholm Marathon.

Således är du numera anmäld till marathon, jag är 680 kr fattigare men 850 mail rikare! Underbart att göra affärer med vänner! =)

Anonym sa...

Skaffa en home.se adress inga spam där...

Fredag idag 14 september å busregn ute å blåsigt...HÖSTEN har kommit hurra! åker te arvika idá...

Näää, men lite mysigt är det nu när man kan mysa till stearinljus på mörkande kvällar, tända smålamporna i fönstrena.

Hmmmm vad kan vara bättre än en golfrunda på 18 hål.

Vågar du utmana...?

Ring!